Naslovna Društvo Predstavljanje EU programa u Zaječaru

Predstavljanje EU programa u Zaječaru

169
0

U Zaječaru će sutra, u utorak 10. decembra, u saradnji sa Razvojnom agencijom za razvoj istočne Srbije (RARIS) biti organizovan Info dan o aktuelnim evropskim programima koji su aktivni na teritoriji Republike Srbije, a za čija sredstva može da se konkuriše.

Foto: RARIS

Na Info danu koji počinje predstavljanjem EU programa iz različitih oblasti, aktivni u Srbiji za čija sredstva zainteresovani mogu da konkurišu.

Reč je o programima: HORIZON 2020, Creative Europe, Europe for Citizens, EaSI – REC, Third Health Programme, COSME, EU Civil Protection Mechanism, Erasmus+, Customs 2020 i Fiscalis 2020.

O EU programima govoriće: Maksimilian Fedinger, Mila Marinković, Goran Stojanović i Ivan Brkić.  Oni će zainteresovanima, osim o programima, govoriti i o procedurama za konkurisanje, prijavljivanju, pripremi budžeta, ali i sprovođenju projektnih aktivnosti i povezivanju sa zainteresovanim učesnicima za EU programe.

Predstavljanje EU programa biće održano sutra, 10. decembra u 11 sati, u Regionalnoj agenciji za razvoj istočne Srbije – RARIS, Trg Oslobodjenja bb, Zaječar.