Naslovna Politika Predsednik Srbije sutra u Kladovu, Negotinu i Boru

Predsednik Srbije sutra u Kladovu, Negotinu i Boru

2479
0

Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić nastaviće u subotu, 16. marta, kampanju “Budućnost Srbije” posetom Borskom okrugu i obilaskom Rogljeva, Negotina, Kladova, Rtkova i Bora.

Foto: Igor Mitrović

U okviru kampanje “Budućnost Srbije” počela je 7. februara počela posetom Pčinjskom okrugu, predsednik Srbije, Aleksandar Vučić posetiće i Borski okrug.

Poseta počinje u 10 časova obilaskom pogona topionicе bakra ZiJin Bor Copper d.o.o, a biće nastavljena u 12 sati u Rogljevu obilaskom Rogljеvačkih pivnica i razgovorom sa lokalnim vinarima.

Po protokolu je predviđeno da Vučić sa saradnicima obiđe u 13 časova i 25 minuta završne radove na zgradi Doma za dеcu i omladinu „Stanko Paunović“, a nakon toga uputiće se za Kladovo gde će u 14.20 sati obići rekonstruisanu OŠ „Vuk Karadžić“, a u 15 časova u Rtkovu poljoprivredno domaćinstvo Nikolе Vеrbunkića.

Centralni skup posete Borskom okrugu u kampanji “Budućnost Srbije” zakazan je za 17 časova u Boru, u ulici Moše Pijade, kada će, zajedno sa premijerkom Anom Brnabić predstaviti postignute rezultate u prethodnom periodu i planove za dalji razvoj zemlje.