Naslovna Društvo Predsednik Opštine Negotin formirao Komisiju za ocenjivanje medijskih projekata

Predsednik Opštine Negotin formirao Komisiju za ocenjivanje medijskih projekata

270
0

Vladimir Veličković, predsednik Opštine Negotin doneo je rešenje o obrazovanju Komisije za ocenu projekata podnetih na konkurs za sufinansiranje projekata proizvodnje medijskih sadržaja i davanje predloga za dodelu sredstava.

Projekte pristigle na konkurs za projektno sufinansiranje medija, koji je istekao 16.aprila, ocenjivaće, kako se navodi u ovom rešenju, komisija u sastavu: Saša Todorović, medijski stručnjak, Radojica Mali, na predlog Udruženja radio stanica „RAB Srbija“ i Biljana Ljubisavljević na predlog Društva novinara Niš.

Sekretara Komisije imenuje načelnik Opštinske uprave opštine Negotin, Nadežda Todorović.

Zadatak Komisije je da izabere predsednika, a svakog člana ponaosob da oceni prispele projekte, po svakom kod kriterijuma, kao i da do 15.maja podnesu izveštaj o radu predsedniku opštine sa predlogom za dodelu sredstava.

Javnom pozivu opštine Negotin za sufinansiranje proizvodnje medijskih sadržaja od javnog značaja za građane u 2018. odazvalo se čak 29 televizija, radio stanica, produkcija, štampanih i elektronskih medija. Svi oni konkurišu za sredstva u visini od 4,95 miliona dinara.