Naslovna Društvo Predavanje dr Sanele Radisavljević o sintetičkim drogama u Negotinu 1. novembra

Predavanje dr Sanele Radisavljević o sintetičkim drogama u Negotinu 1. novembra

598
0

Doktor Sanela Radisavljević, specijalista urgentne medicine iz Zaječara održaće u Negotinu 1. novembra javnu tribinu  pod nazivom „Nova iskušenja i izazovi u odrastanju – dizajnerske droge“.

Na javnoj tribini doktorke Sanele Radisavljević, specijaliste urgentne medicine iz Zaječara, u sredu, 1. novembra, biće reči o sintetičkim drogama, u svetu i kod nas poznatim kao dizajnerske ili klupske droge, koje su, poslednjih godina, kod mladih, nažalost, sve popularnije.

Dr Radisavljević će, ovom prilikom, u sali Negotinske gimnazije sa početkom u 18 časova, govoriti o tome koliko su ove droge, koje zbog prirode njihove proizvodnje i načina distribucije, izazivaju različite negativne zdravstvene komplikacije, rasprostranjene, ali i kako utiču dizajnerske droge utiču na rasuđivanje i ponašanje mladih.

Tribinu, namenjenu roditeljima, ali i prosvetnim radnicima, psiho-pedagoškim službama i svim zainteresovanim građanima, organizuju: Dom kulture „Stevan Mokranjac“, Srpska pravoslavna crkvena opština Negotin i Negotinska gimnazija.