Naslovna Politika Povereništvo Srpske napredne stranke u Negotinu obeležilo slavu Svetu Petku

Povereništvo Srpske napredne stranke u Negotinu obeležilo slavu Svetu Petku

1699
0

Slavu svoje stranke, Svetu Petku, obeležili su danas članovi i  simpatizeri  Povereništva Srpske napredne stranke u Negotinu.

Rezanjem slavskog kolača Povereništvo Srpske napredne stranke u Negotinu obeležilo je stranačku slavu – Svetu mati Paraskevu.

Čin rezanja slavskog kolača obavio je protojerej-starvofor Ranko Jović, sveštenik arhijerejskog namesništva negotinskog u penziji.

Stranačka slava proslavljena je u prisustvu brojnih članova i simpatizera Srpske napredne stranke, predstavnika lokalne samouprave, direktora javnih preduzeća i ustanova.

Vladimir Veličković, poverenik Srpske napredne stranke u Negotinu čestitajući svima koji slave, rekao da je u prethodnih godinu dana stranka dodatno ojačala, zahvaljujući jedinstvu svih članova, te je apelovao na njih da “upravo jedinstvom dođu zajedno do planiranih ciljeva”.

“U odnosu na prošlu godinu bilo je dosta izazova i dosta problema, neke smo uspeli da rešimo, neke reševamo, a neki će biti rešeni u narednom periodu. U ovih godinu dana imali smo velike izazove kao što je višedecenijski problem daljinskog grejanja i toplovoda koji smo uspešno rešili. Oko putne infrastrukture dosta toga se radilo, i od strane države je krenuo da se sređuje naš kraj što smatram da je veliki naš uspeh, jer je to, smatram, od vitalnog značaja za dalji razvoj naše opštine. Postoje tu još mnogi problemi, ali se nadam da će naredne godine, kada budemo obeležavali stranačku krsnu slavu, biti još uspešniji i sa više rezultata”, istakao je Veličković.

Ovogodišnji domaćin slave bio je Goran Jovanović, šef odborničke grupe negotinskih naprednjaka u lokalnom parlamentu, a naredni kolačar i domaćin obeleževanja stranačke slave naredne godine biće Dijana Milojković.

Inače, delegacija stranačkih funkcionera i aktivista negotinskog povereništva prisustvovaće i današnjoj centralnoj proslavi stranačke slave koja će biti priređena u Novom Sadu.