Naslovna Sport Poslednje kolo Okružne lige Bor 18. juna

Poslednje kolo Okružne lige Bor 18. juna

426
0

Fudbaleri štubičkog “Branika”  u poslednjoj utakmici, pred povratak u viši rang, igraju u gostima, kao i ekipe “Poleta” i BSK-a. FK Urovica i Miloševo 30. kolo igraju kod kuće.

FK „Branik“

Fudbaleri “Branika” iz Štubika zabeležili su u pretposlednjem kolu Okružne lige Bor svoju 24. prvenstvenu pobedu savladavši ekipu Šarbanovca sa 1:0. Sa 75 bodova ova ekipa odavno je obezbedila titulu i overila vizu za povratak u Zonu Istok.

Jabukovački “Polet” je na svom terenu u 29. kolu igrao nerešeno 3:3 sa Bliznom, koja je uz BSK na začelju tabele. BSK je u Bukovču poražen od ekipe Zlota sa 2:4, a poraz su doživeli i fudbaleri Miloševa u Leskovu od ekipe “Poloma” koja ih je porazila sa 4:3.  U Donjoj Beloj Reci Urovica je izgubila sa 3:2 od “Nemetala” koji trenutno sa 49 bodova zauzimaju četvrto mesto na tabeli, sa četiri boda više od našeg tima.

U ostalim utakmicama pobede su slavili “Ključ” u Površkoj sa 3:1 protiv “Radničkog” iz Klokočevca, Brestovac koji je na svom terenu savladao sa 2:1 Malu Vrbicu i “Poreč” koji je u gostima savladao sa 2:1 Rudnu Glavu.

Kolo pre kraja vodi “Branik” sa 75 bodova čekajući i zvanično ekspresni povratak u viši rang. Drugi je Zlot sa 69 bodova, a treći Brestovac sa 51. FK Urovica je na petom mestu sa 45 bodova, Miloševo 12. sa 36 bodova, “Polet” 14. sa 34, a BSK je poslednji sa 14 bodova.

U poslednjem kolu ovogodišnjeg šampionata u Okružnoj ligi, koje je na programu u subotu 18. juna, “Branik”  igra u gostima u Donjem Milanovcu gde će se sastati sa ekipom “Poreča”, Urovica će ugostiti Rudnu Glavu, Miloševo “Polet” dok BSK putuje na duel Blizni.

Zlot na svom terenu dočekuje “Nemetale”, Šarbanovac ekipu iz Brestovca, Mala Vrbica komšijski “Ključ” a “Radnički” fudbalere “Poloma”. Sve utakmice se igraju od 17 sati i 30 minuta.