Naslovna Sport Posle subotnjih utakmica izdvojili su se favoriti Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

Posle subotnjih utakmica izdvojili su se favoriti Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu

312
0

Novogodišnji turnir u malom fudbalu polako ulazi u svoju završnicu, a od ponedeljka, 24. decembra kreću četvrtfinalni i polufinalni mečevi.

Foto:; Dragan Trikić Bale

Posle subotnjih utakmica u kategoriji kadeta na prvom mestu sa 10 bodova je ekipa Bucino dućanče. Drugoplasirani sa devet bodova je Tempo radio, dok treću poziciju zauzimaju Zaječarci Đokić 202 plus sa sedam poena. Po jedan bod imaju ekipe Sani i Auto šop „Iva“.

U kategoriji pionira Tempo radio je trenutno prvoplasirani sa 16 bodova, Pit-Stop na drugoj poziciji sa 13, dok po devet poena imaju ekipe Doo „Aleksov komerc“ – Tehnički pregled „Mitke“ i Restoran „Sale 971“ – OFK“Boban“. FK „Hajduk Veljko“ ima šest bodova, ekipa Košarkaši tri, dok je bez bodova ekipa Blu Bojsi.

Nakon subotnjih mečeva u seniorskoj konkurenciji, u grupi A, Agromehanika i Otpad Veselinov su se izjednačili, pa imaju po 15 bodova. Sledi Auto škola „Junior“ sa 10.

Gramada Bulgaria ima devet, Eliksir Prahovo šest, a na začelju su Ljubicini momci sa jednim bodom i Luka Prahovo, koja do sada nije zabeležila ni jednu pobedu, niti je igrala nerešeno.

U grupi B, ekipa Lepi 202 ima 13 bodova, a čak tri ekipe se bore za bolji plasman na tabeli, budući da dele drugo mesto sa 10 poena. To su: Benfika, Life Royal i Negotinac.

Ekipa Golubović ima pet bodova, Mladost Karbulovo tri, a Deset mudraca jedan.

Raspored utakmica za NEDELJU  23.12.2018.

PIONIRI

18:00   Blu Bojsi – FK ”Hajduk Veljko”

18:30   Košarkaši – Pit-Stop

 

SENIORI

19:00   Ljubicini momci – Luka Prahovo

19:30   Mladost Karbulovo – Life Royal

20:00   Golubović  – Lepi 202

20:30   Agromehanika  – Luka Prahovo