Naslovna Sport Poraz stonotenisera “Hajduk Veljka”

Poraz stonotenisera “Hajduk Veljka”

165
0

Ovog vikenda stonoteniseri “Hajduk Veljka” odigrali su na svom terenu mečeve četvrtog kola Druge lige dok su kadeti u obe konkurencije učestvovali u Vršcu na drugom bodovnom turniru za rang listu Srbije.

Stonoteniseri “Hajduk Veljka” u četvrtom kolu Druge lige Srbije Jug, grupa A, poraženi su sa 4:0 na svom terenu od ekipe “Lužnice” iz Babušnice, koja je ove sezone, bez ijednog poraza, favorit za najviši plasman.

Mladen Milovanović i Dragan Poljaković nisu uspeli da se odupru svojim protivnicima, a najbliži osvajanju jedne partije bio je Pavle Pucarević koji je poveo sa 2:0 u setovima, ali nije izdržao do kraja.

U jučerašnjim mečevima su, inače, postignuti sledeći rezultati:

  • Dragan Poljaković – Vladan Živković 0:3
  • Mladen Milovanović – Dušan Anđelković 1:3
  • Pavle Pucarević – Aleksa Đorđević 2:3 i
  • Dragan Poljaković – Dušan Anđelković 0:3.

STK “Hajduk Veljko” je na sedmom mestu sa jednom pobedom i tri poraza. U narednom kolu gostuju u Sokobanji stonoteniserima STK “Ozren”, koji su u dosadašnjem deluz prvenstva takođe zabeležili jednu pobedu.

Kadeti i kadetkinje su u nedelju u Vršcu učestvovali na drugom bodovnom turniru za rang listu Srbije. Iako se očekivalo da će Mia Gerginović koja je ušla u kadetsku selekciju, kao i Neda Gerginović i Lana Jovanović, koje su još uvek mlađe kadetkinje, ponoviti uspeh sa prošlog turnira, kada su sve tri ušle u prvih 16 igračica, to je ponovila samo Lana, dok su Mia i Neda ostale u plasmanu 32 igračice.

Nikola Mihajlović, koji je takođe mlađi kadet, apsolutno je iznenađenje turnira, jer je pobedio u grupi i plasirao se na glavnu tablu, ali bez dovoljno iskustva nije uspeo da napravi korak dalje.

“Svi oni su osvojili značajne bodove koji će im koristiti naredne sezone  u zauzimanju početne pozicije na predstojećim turnirima”, kaže Slobodan Miljković, trener STK “Hajduk Veljko”.