Naslovna Sport Poraz negotinskih odbojkaških ekipa; Seniorima pobeda službenim rezultatom

Poraz negotinskih odbojkaških ekipa; Seniorima pobeda službenim rezultatom

277
0

Oba tima OK „Hajduk Veljko“, članova Regionalne lige „Timok“ u muškoj i ženskoj selekciji poraženi su ovog vikenda. Seniori „Hajduk Veljka“ pauzirali jer je OK „Morava“ iz Vladičinog Hana istupila iz lige.

OK „Hajduk Veljko 2“ Negotin

Drugi tim OK “Hajduk Veljko” u muškoj selekciji, takođe član Regionalne lige, poražen je u šestom kolu. Negotince je u Sokobanji sa 3:0 porazio domaći “Ozren”, trenutno prvoplasirani na tabeli. U sledećem kolu naši odbojkaši će ugostiti “Dunav stars” iz Kladova.

Odbojkašice „Hajduk Veljka“, u osmom kolu Regionalne lige Timok, poražene su na svom terenu od vršnjakinja iz borskog „Vinera“ sa 3:0. U narednom kolu devojke će ponovo na svom terenu dočekati ekipu „Volejboj tim“, takođe iz Bora.

Seniori “Hajduk Veljka” su u 11. kolu Druge lige Istok trebalo da ugoste ekipu “Morave” iz  Vladičinog Hana, ali je ta utakmica otkazana jer je “Morava” odustala od daljeg takmičenja, pa je “Hajduk Veljko” dobio “meč” službenim rezultatom 3:0, što ga je sa 19 bodova pomerio na četvrto mesto tabele.

U 12. kolu Negotinci igraju sa ekipom Jagodine koja sa MOK “Topličanin” iz Prokuplja trenutno deli prvo i drugo mesto na tabeli sa 30 bodova.