Naslovna Sport Poraz “Hajdučica” na gostovanjima u Beogradu

Poraz “Hajdučica” na gostovanjima u Beogradu

532
0

Košarkašice kadetske selekcije “Hajduk Veljka”, rođene 2005/2006. godine, ovog vikenda su odigrale u Beogradu dve utakmice u okviru takmičenja Jedinstvene kadetske lige Srbije.

Košarkašice negotinskog “Hajduk Veljka” odigrale su redovnu utakmicu 20. kola Jedinstvene ženske kadetske lige, kao i zaostali meč iz prvog dela sezone. U petak su protiv ekipe “Ras” dale sve od sebe, ali su ipak poražene sa 53:81, poluvreme 29:39. U subotu su “Hajdučice” odmerile snage sa aktuelnim šamiponom države, ekipom “Crvene zvezde” koja je u duelu sa Negotinkama slavila sa  95:47.

U ova dva meča posebno se istakla Anđela Đorđević, koja je u utakmici sa “Rasom” bila i najefinasnija sa 29 poena. Pratila ju je Marija Joksimović sa 10 poena.

Anđela je, takođe, dominirala i u duelu sa “Crvenom zvezdom” uknjiživši 24 poena, a uz nju je bila i Teodora Trkulja koja je dodala 11 poena.

Do kraja regularnog takmičenja našim košarkašicama su ostale još tri utakmice, od kojih dve, protiv  “Art basketa” i “Rasa” iz Beograda na domaćem terenu, kao i gostovanje u Kraljevu.

Ukoliko žele da se nađu u pleju ofu Negotinkama je neophodna makar jedna pobeda pa zato pozivaju Negotince da u nedelju 17. aprila budu uz njih u negotinskoj Hali sportova u 17 časova i pruže im podršku sa tribina.