Naslovna Kultura Popularna psihologija iz ugla Ivane Kuzmanović 27. jula u Negotinu

Popularna psihologija iz ugla Ivane Kuzmanović 27. jula u Negotinu

589
0

U okviru manifestacije “Negotinsko leto” Narodna biblioteka “Dositej Novaković” predstaviće u utorak 27. jula u Negotinu, Ivanu Kuzmanović, književnicu, lajfkouča odnosno trenera ili savetnicu za lični razvoj i instruktorku meditacije.

Autorka će ovom prilikom održati predavanje i govoriti o svom stvaralaštvu koje čitaoce usmerava na put spokoja, ljubavi i samosvesti.

„Napisala sam osam knjiga koje su sve bestseleri, a studija o ljubavi „Od kada sam se zavolela – volim“ je najčitanija knjiga u oblasti popularne psihologije kod nas. Njenim stopama ide i nova „Knjiga ličnih promena“, jedinstvena u svetu po svom sadržaju i interaktivnim karticama za rad sa nesvesnim. Moje knjige u svom radu rado koriste i preporučuju psihoterapeuti, psihijatri i klinički psiholozi. Govoriću o onome od čega naš život najviše zavisi – o ljubavi i slobodi.  Predstaviću vam sve moje knjige u kojima pišem kako se uči, dostiže i postiže ljubav koja nas vodi ka slobodi. Radujem se ovom interaktivnom predavanju u u Negotinu”, kaže Ivana Kuzmanović i poziva publiku da pripremi pitanja na koja će rado odgovoriti.

Početak druženja i zanimljivog razgovora je u 20 sati u paviljonu gradskog parka.