Naslovna Ekonomija Popravka osvetljenja u tunelu Grza i radovi na putu Negotin – Zaječar

Popravka osvetljenja u tunelu Grza i radovi na putu Negotin – Zaječar

616
0

Od ponedeljka počinju radovi na rehabilitaciji puta Negotin – Zaječar, a od nedelje i radovi na popravci i održavanju osvetljenja u tunelu Grza na putu Paraćin – Zaječar.

Ilustracija, pixabay.com

Od nedelje 9. maja do ponedeljka 17. maja na državnom putu prvog B reda Paraćin-Zaječar, broj 36, kod tunela Grza na stacionaži km 15+700, doći će do izmene režima saobraćaja u vremenu od 8 do 18 časova zbog radova na popravci i održavanju osvetljenja u tunelu.

Saobraćaj će se u pomenutom periodu odvijati jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje, regulisano privremenom saobraćajnom signalizacijom i uz moguće kratkotrajne zastoje od 15 do 30 minuta.

Od ponedeljka, 10. maja ekipe Preduzeća za puteve Zaječar, „Štrabag“ DOO, počeće radove na rehabilitaciji dela državnog puta prvog B reda Negotin – Zaječar, na deonici Metriš – Koprivničko brdo od km 82+603 do km 101+972.

Radovi će, navode u JP „Putevi Srbije“, trajati do 1. septembra i u tom periodu će se saobraćaj na ovoj deonici odvijati jednom saobraćajnom trakom uz naizmenično propuštanje i biti regulisan privremenom saobraćajnom signalizacijom.