Naslovna Društvo Poljoprivredna škola “Rajko Bosnić” proslavila 127. rođendan

Poljoprivredna škola “Rajko Bosnić” proslavila 127. rođendan

280
0

Poljoprivredna škola  sa domom učenika “Rajko Bosnić”  brojnim aktivnostima obeležila je 127. godišnjicu uspešnog rada i postojanja.

Dodela priznanja najuspešnijim učenicima, foto: Poljoprivredna škola

Kruna proslave 127. godišnjice postojanja Poljoprivredne škole “Rajko Bosnić” bila je svečana akademija na kojoj su najuspešnijim učenicima bile uručene zahvalnice.

To su, pre svih, maturantkinja Ivana Miljković za osvojeno drugo mesto na republičkom takmičenju u poljoprivrednoj školi i Teodora Stevanović, učenica trećeg razreda za osvojeno drugo mesto na republičkom takmičenju učenika Poljoprivrednih škola Srbije iz matematike.

Poljoprivredna škola se predstavila i na 13. Međunarodnom sajmu meda i vina

Pojedinačne zahvalnice pripale su i učesnicima drugih takmičenja i manifestacija, kao što su smotra recitatora, sportska takmičenja, SONG i kros RTS-a.

Dan škole bio je i prilika da se radnicima uruče zahvalnice  i jubilarne nagrade za  dugogodišnji rad u ovoj ustanovi.

„Mozgalice“ su okupile veliki broj đaka, foto: Poljoprivredna škola

Ovogodišnje obeležavanje Dana škole propraćeno je nizom manifestacija od, sada već četvrte po redu izložbe pasa svih rasa, preko kviza o zdravoj ishrani, Mozgalicama, igrama bez granica do turnira u šahu i malom fudbalu.

Promovisan je i godišnjak “Osvit 2018”, list učenika Poljoprivredne škole na čijim su stranicama učenici prezentovali svoja literarna i likovna ostvarenja. Značaj deo prostora posvećen je i takmičenjima, nastupima, ali i učešćima na raznim događajima đaka ove škole tokom minule godine.

Inače, Poljoprivredna škola i njeni đaci predstavili su se i na upravo završenom Sajmu meda i vina sa svojim proizvodima, koji i najrečitije govore o renomeu koji je ova vaspitno-obrazovna ustanova imala i ima kroz decenije.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.