Naslovna Hronika Policija u Negotinu i Kladovu uhapsila tri osobe; krivična prijava i Boraninu

Policija u Negotinu i Kladovu uhapsila tri osobe; krivična prijava i Boraninu

1858
0

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Boru u odvojenim akcijama uhapsili su tri osobe zbog postojanja osnova sumnje da su izvršile krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, dok će protiv dvadesetdvogodišnjaka biti podneta krivična prijava u redovnom postupku za krivično delo neovlašćeno držanje opojnih droga.

Policija je u Negotinu, prilikom pretresa stana u kojem živi osumnjičena S. H. (1995), pronašla manju količinu amfetamina i marihuane.

Takođe, policija je u Negotinu, prilikom zaustavljanja automobila kojim je upravljao osumnjičeni M. J. (1996), u vratima vozila pronašla manju količinu marihuane.

Policijski službenici u Кladovu su prilikom pretresa stana osumnjičenog D. S. (1992) iz Кladova, pronašli manju količinu amfetamina i digitalnu  vagicu za precizno merenje.

Takođe, policijski službenici u Boru su kod dvadesetdvogodišnjeg muškarca koji se nalazio u Zelenom bulevaru pronašli manju količinu marihuane.

Osumnjičenima S. H, M. J. i D. S. je po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Negotinu  određeno zadržavanje do 48 časova, i oni će, uz krivične prijave, biti privedeni tužiocu, dok će po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Boru protiv osumnjičenog dvadesetdvogodišnjaka biti podneta krivična prijava u redovnom postupku.