Naslovna Kultura Poklon Doma kulture za najmlađe: Bioskopska projekcija crtanog filma “Moje slatko čudovište”

Poklon Doma kulture za najmlađe: Bioskopska projekcija crtanog filma “Moje slatko čudovište”

351
0

U susret praznicima Dom kulture “Stevan Mokranjac” obradovaće najmlađu negotinsku publiku besplatnom projekcijom animiranog filma “Moje slatko čudovište”, u sredu 29. decembra od 18 sati.

U 90 minuta ljubitelji crtaća uživaće u priči o kralju koji ne može da poveruje u činjenicu da je njegova voljena ćerka, princeza Barbara, već odrasla. Dok su svi ometeni pripremom njene rođendanske zabave, presto preuzima podmukli službenik Lasica.

Međutim, nezadovoljan što je jedini vladar Kraljevstva, planira i da se oženi Barbarom, koja iz palate beži duboko u šumu. Tu pronalazi Bugija odmetnika i njegovog prijatelja Zlog zeca, ali svojim prisustvom i remeti običan momački život dvojice prijatelja.

Barbara se meša u sve, nameće sopstvena pravila i ide im na živce svojim maštanjima o princu Edvardu. Zamišlja kako princ Edvard pobeđuje varalicu, vraća kralja i prosi Barbaru. Da bi se oslobodio Barbare, Bugi odlučuje otići toliko daleko da traži princa Edvarda, zaustavi Lasicu i uspostavi red u kraljevstvu.

Film je sinhronizovan na srpski jezik , a glasove su likovima pozajmili: Bojana Radovanović, Marko Kon, Nemanja Mihajlović, Vukan Vujović, Aleksandar Stojanović, Marta Mijatović, Dejana Radaković, Jovana Pantić, Stevan Matić i Nemanja Simić.

Zainteresovani posetioci poklon ulaznice mogu da preuzmu već od 16 sati na biletarnici Doma kulture.