Naslovna Politika Podrška negotinskih naprednjaka Aleksandru Vučiću

Podrška negotinskih naprednjaka Aleksandru Vučiću

797
0

Nakon što je obelodanjeno da je lider Srpske napredne stranke i predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sednici stranke najavio da će podneti ostavku opštinski i gradski odbori SNS-a širom Srbije pružili su mu bezrezevnu podršku.

Podršku predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću u borbi za odbranu nacionalnih i državnih interesa i rešavanju kosovskog pitanja uputilo je i Povereništvo Srpske napredne stranke u Negotinu.

“Srpska napredna stranka i Srbija bez predsednika Vučića na čelu, ne mogu da napreduju i ostvaruju nove pobede, kako na ekonomskom, tako i na političkom planu. Mnogo toga je u protekloj deceniji urađeno zahvaljujući našem predsedniku Vučiću, njegovoj viziji i energiji. Isključivo zahvaljujući njegovoj mudrosti, predanosti i hrabrosti da u teškim vremenima, uprkos neverovatnim pritiscima, donosi odluke koje su važne naš narod, za budućnost zemlje i generacija koje će doći, Srbija se gradi i unapređuje u svim oblastima“,  navodi se u  saopštenju Povereništva SNS-a u Negotinu.

Podršku Vučiću pružili su i Gradski odbori Srpske napredne stranke u Zaječaru i Boru, Povereništvo u Kladovu, kao i Opštinski odbori SNS- a u Majdanpeku, Knjaževcu, Boljevcu i Sokobanji.