Naslovna Politika Izbori 2023. Podrška koaliciji “Srbija protiv nasilja” i u Negotinu  

Podrška koaliciji “Srbija protiv nasilja” i u Negotinu  

810
0

Кoalicija “Srbija protiv nasilja” u Negotinu prikupila je potpise građana kao podršku za svoju listu za parlamentarne izbore, koji će biti održani 17. decembra.

U prostorijama Stranke slobode i pravde u Negotinu aktivisti ove stranke i Narodnog pokreta Srbije prikupili su potpisi podrške građana za izbornu listu koalicije “Srbija protiv nasilja” čiji su nosioci Marinika Tepić i Miroslav Aleksić.

Podršku listi “Srbija protiv nasilja” dala su 192 Negotinca.

„Želeo bih da zahvalim hrabrim sugrađanima koji su svojim potpisom podržali kandidaturu liste “Srbija protiv nasilja” za parlamentarne izbore 17. decembra. Nažalost, stvorena je atmosfera straha u Negotinu, kao i celoj Srbiji, pa je svako javno podržavanje opcije koja nije vladajuća, izuzetan čin hrabrosti. Drago mi je da je akcija prikupljanja potpisa prošla ovako dobro, jer to pokazuje da se Negotinci polako oslobađaju straha i da su spremni da pruže podršku našoj borbi za sigurnu, stabilnu i normalnu Srbiju”, kaže Miloš Milošević, predsednik Opštinskog odbora Stranke slobode i pravde u Negotinu.

Кoaliciju “Srbija protiv nasilja” čine Stranka slobode i pravde (SSP), Demokratska stranka (DS), Narodni pokret Srbije (NPS), Ekološki ustanak, Zeleno-levi front (ZLF), Srbija centar SRCE, Zajedno, Pokret slobodnih građana (PSG), Rumunska partija i pokret Novo lice Srbije.

“Završili smo prikupljanje potpisa u celoj Srbiji. Naša koalicija dobila je više od 20.000 potpisa podrške građana”, kaže Slađan Mihajlović, poverenik Narodnog pokreta Srbije u Negotinu.