Naslovna Sport Počeo prolećni deo sezone Okružne lige Bor

Počeo prolećni deo sezone Okružne lige Bor

261
0

Prolećni deo prvenstva počeo je ovog vikenda i za timove koji se takmiče u okviru Okružne lige Bor. Odigrane su četiri od sedam utakmica.

 

Voda je definitivno pokvarila start prolećnog dela prvenstva fudbalske Okružne lige Bor. Umesto sedam utakmica, koliko je trebalo da bude odigrano u okviru 16.kola, igrana su samo četiri meča.

Tako su u okviru ovog, nepotpunog kola, fudbaleri “Radničkog” iz Koločevca savladali Čubru sa 4:0, a borski Brestovac Rudnu Glavu sa 2:1. Ekipa Zlota slavila je u Donjem Milanovcu protiv “Poreča” sa 1:0, dok je “Polom” iz Leskova sa čak 8:0 pobedila “Klju” iz Podvrške. Slobodna je bila ekipa Slatine kod Bora.

Odlukom komesara takmičenja, zbog toga što su fudbalski tereni natopljeni vodom u Štubiku, kao i u borskim selima Donja Bela Reka i Slatina, gde kao domaćin igra ekipa Krivelja, odložene su utakmice: Branik (Štubik) – BSK (Bukovče), Nemetali (Donja Bela Reka) – Deli Jovan (Sikole) i Krivelj – Blizna.

Ove utakmice naknadno će biti odigrane 28. marta sa početkom u 15 časova i 30 minuta.

U narednom kolu, BSK iz Bukovča na svom terenu dočekuje “Radnički” iz Klokočevca, Čubra ekipu borskog Brestovca, “Deli Jovan” fudbalere borskog Brestovca, dok štubički “Branik” putuje u Podvršku. Ekipa “Poloma” je slobodna.

Utakmice 17.kola, odlukom Fudbalskog saveza Borskog okruga, biće odigrane 11.aprila.