Naslovna Sport Počeo prolećni deo prvenstva Okružne lige Bor

Počeo prolećni deo prvenstva Okružne lige Bor

304
0

Ovog vikenda startu prolećnog dela fudbalskog prvenstva Okružne lige Bor nove bodove uknjižilo jedino FK Miloševo. „Polet“, Urovica i „Sloga“ poraženi.

Foto: I. Mitrović

Fudbaleri Miloševa savladali su na svom terenu donjomilanovački „Poreč“ sa 2:1 golovima Zorana Milovanovića u 17. i Danijela Stanojevića u 36. minutu.

„Sloga“ je u Rudnoj Glavi poražena sa 2:1, poluvreme 0:0. U listu strelaca dva puta se za domaći tim upisao Borivoje Lazarević u 55. i 76. minutu, a jednom za kobišničku ekipu Boris Milić u 80. minutu utakmice.

FK Urovica je u Majdanpeku od vodećeg SFU „Rudar 1934“ poražena sa 3:1, poluvreme 3:0. Sigurni za domaćina bili su: Ilija Jovanović u šestom minutu, Nikola Jovanović u 31. i Danijel Canić u 38, dok je strelac jedinog gola za Urovicu Nikola Ranđelović u 64. minutu.

Jabukovački „Polet“ izgubio je sa čak 9:1, poluvreme 4:1, u Klokočevcu od ekipe „Radničkog“. Za domaćine su najefikasniji het-trikovima bili Mladen Janković u drugom, 51. i 63. minutu i Nikola Đorđević u osmom, 12. i 75. a po jedan gol su postigli Marko Smiljković u 17, Uroš Gajić u 56. i Ivan Milošević u 76.  Strelac jedinog gola za „Polet“ bio je Marjan Furnjigić u 25. minutu.

Nakon ovog kola, „Sloga“ je četvrta sa 33, a Miloševo peto sa 31. bodom, koliko ima i Blizna, ali sa nešto lošijom gol razlikom. FK Urovica je 12. sa 15 bodova, a „Polet“ pretposlednji sa sedam.

U narednom kolu, „Sloga“ će u subotu 16. marta ugostiti „Radnički“. U nedelju će „Polet“ biti domaćin prvoplasiranog „Rudaru“, a FK Urovica ekipi „Ključa“ iz Podvrške. Miloševo putuje u Donju Belu Reku gde ih očekuju „Nemetali“. Sve utakmice se igraju od 15 časova.