Naslovna Društvo Počeo Moto skup: “Free rider – 17” dočekao u Prahovu prve goste

Počeo Moto skup: “Free rider – 17” dočekao u Prahovu prve goste

1444
0

Prvi bajkeri već su stigli u Prahovo da uveličaju drugi po redu Međunarodni moto skup u koje Moto klub „Free rider-17“ organizuje za ljubitelje dvotočkaša iz Srbije, Rumunije, Bugarske, kao i iz Švajcarske, Nemačke, Austrije.

Domaćini spremni za goste; Foto: Saša Stojkić

U porti crkve Vaznesenja Gospodnjeg u Prahovu članovi Moto kluba „Free rider-17“ dočekali su svoje prve goste. Iz svih krajeva Srbije, ali i okruženja i gostiju iz inostranstva stižu ljubitelji adrenalina na dva točka.

Dobrodošlica; Foto: Saša Stojkić

Oni će do nedelje 4. avgusta uživati u bogatom programu, obilasku znamenitosti našeg kraja, a najviše u druženju i razmeni iskustava i pričama o moto sportu koji sve više osvaja ljude svih generacija.

Za sve njih je priređen program koji će, veruju organizatori, zadovoljiti sve ukuse. Tako će večeras nastupiti negotinski bendovi „Alpha režim“ i „Fubar“, ali i šabački „Supermensi“ i borski „New Deal“.

Foto: Saša Stojkić

Za sutra u 11 sati je predviđen izlet sa zakusnom i uživanju uz sjajan majdanpečki „Bada Bing band“. Bajkerske igre zakazane su za 17 sati, a rok koncert „Supermensa“, ćićevačkog benda „Riff“ i grupe „Star Light“ iz Kostolca za 18 časova.

Foto: Saša Stojkić

Organiziju ove manifestacije pomogli su, ističu u Moto klubu „Free rider – 17“, Eparhija timočka, JKP “Badnjevo“, HE „Đerdap dva“, kompanija „Eliksir“, a značajnu podršku pruža Mesna zajednica Prahovo i Turistička organizacija opštine Negotin.