Naslovna Sport Počele prijave za prvi Humanitarni turnir u basketu 3×3

Počele prijave za prvi Humanitarni turnir u basketu 3×3

373
0

Grupa aktivnih i rekreativnih sportista organizovaće 13. i 14. jula na terenima u Park šumi “Cvećara” prvi po redu Humanitarni turnir u basketu 3×3, koji je ove godine namenjen fondu za lečenje Negotinke Snežane Savić.

Humanitarni turnir u basketu 3×3 “Snežana Savić” okupiće prvi put u Park šumi “Cvećara” zaljubljenike u ovu sve popularniju sportsku disciplinu.

Prijave su pojedinačne, uz uplatu kotizacije od 2.000 dinara po igraču. Sva sredstva će biti namenjena za lečenje Snežane Savić, učenice petog razreda Osnovne škole “Vuk Karadžić” kojoj je neophodna transplantacija matičnim ćelijama, koja će se obaviti u Turskoj.

“Ekipe će se formirati žrebanjem kako bi dobili ravnopravne timove i uživali u dobrom basketu. Svakako pozivamo dobre ljude da se prijave i sve ljude koji žele da pomognu Sneži kroz sponzorstva”, poručuju organizatori.

Zainteresovani mogu da se prijave Milanu Stankoviću, Saši Lukiću, Davidu Marinkoviću i Marku Dimitrijeviću ili na brojeve telefona 065/214-11-17 ili 065/254-75-46.

Na turniru će biti organizovano i takmičenje u  brzom šutiranju trojki, uz kotizaciju od 500 dinara po igraču, na dan odigravanja turnira, uz prijavu na licu mesta. I ova će sredstva biti donirana za lečenje Snežane Savić.

“Ovim turnirom želimo da deca razviju ematiju prema drugome i da uvek kada su u mogućnosti pomognu drugome, da uvek budu tu jedno za drugo i da budu jedan veliki tim. Ovaj grad to ima”, poručuju organizatori uz poziv navijačima da budu uz njih 13. i 14. jula u Park šumi „Cvećara“.