Naslovna Društvo COVID-19 Počela sa radom online platforma „Znanje za poslovanje“

Počela sa radom online platforma „Znanje za poslovanje“

445
0

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije (RARIS) pokrenula je online platformu „Znanje za poslovanje“ . Iskoristite priliku, prijavite se za besplatne kurseve!

Foto: RARIS

Online platforma „Znanje za poslovanje“  namenjena je budućim i sadašnjim preduzetnicima, ali i svima koji žele da razviju posao u poljoprivredi, preradi hrane ili turizmu, kao i  onima koji žele da usavrše svoja poslovna znanja  i steknu nove veštine koje im mogu koristiti u poslovanju.

Ova platforma, navode u RARIS-u, sastoji se iz tri online kursa i to:

  •  Kako početi i voditi svoj biznis – preduzetništvo u širem smislu. Obrađuju se teme od toga kako da znate da li vi ispunjavate potrebne preduslove da biste bili preduzetnik, preko analize poslovne ideje pa sve do izvora finansija za vašu poslovnu ideju ili postojeći biznis.
  • IPARD fondovi – poljoprivreda, prehrambena industrija i ruralni razvoj. Upoznaćete najveći izvor bespovratnih sredstava u ovim oblastima koji vam mogu biti značajna podrški pri investiranju u širenje  poslovanja
  • Digitalizacija u turizmu – digitalizujte vaše poslovanje u turizmu i naučite kako da koristite najvažnije digitalne alate kao što su: Booking.com, TripAdvisor, Google Maps, E-praktikum, E-turista itd.

Kursevi su, inače, počeli ove nedelje, a održane su i prve online radionice koje su imale oko 60 učesnika.

U Regionalnoj agenciji za razvoj istočne Srbije podsećaju da nije kasno da se i svi oni oni koji su zainteresovani da steknu nova znanja prijave za besplatne kurseve, a sve potrebne informacije možete naći na OVOM linku.