Naslovna Društvo Počela prolećna akcija sakupljanja kabastog otpada

Počela prolećna akcija sakupljanja kabastog otpada

117
0

Javno komunalno preduzeće „Badnjevo“ do 29.aprila organizuje prolećnu akciju sakupljanja kabastog otpada u kontejnerima zapremine od pet kubika.

Kontejneri velike zapremine u tom periodu postavljaju se na unapred utvrđenim lokacijama, počev od 9.aprila. Prolećna akcija je, inače, trebalo da bude održana u martu, ali je odložena zbog kiše i ranog Uskrsa, koji se ove godine pada početkom aprila.

U zavisnosti od lokacije kontejneri će u pojedinim ulicama biti postavljeni tokom dva ili tri dana, a prazniće se svaki drugi dan ili po potrebi.

Sav otpad biće transportovan i odložen na lokaciju za privremeno skladištenje otpada na Radujevačkom putu.

U Radnoj jedinici „Deponija i groblje“ Javnog komunalnog preduzeća „Badnjevo“ ističu da akcija može biti produžena ukoliko građani pokažu interesovanje za tim, kao i da će dodatno biti postavljeno još kontejnera.

U cilju prevencije nastanka kabastog otpada i njegovog efikasnog uklanjanja, JKP „Badnjevo“ je Godišnjim programom predvideo pored prolećne i jesenju akciju sakupljanja i privremenog skladištenja kabastog otpada, koja je planirana za period od 24.septembra do 14.oktobra.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.