Naslovna Događaji Počela prodaja ulaznica za 53. „Mokranjčeve dane“

Počela prodaja ulaznica za 53. „Mokranjčeve dane“

352
0

Na biletarnici Doma kulture „Stevan Mokranjac“ počela je prodaja ulaznica za programe predstojećih 53. „Mokranjčevih dana“, koji će u Negotinu biti održani od 15. do 21. septembra.

Ulaznice za pojedinačne programe 53. “Mokranjčevih dana” prodaju se po ceni od 200 do 700 dinara, odlučio je Upravni odbor Doma kulture „Stevan Mokranjac“.

Cena od 200 dinara utvrđena je za koncerte subotičkog hora „Collegiun Musicum Catholicum“, ansambla „Metamorfozis“, „Veče srpske solo pesme“ i vokalne grupe „Constantine“ iz Niša.

Cena ulaznice za Natpevavanje horova, prve festivalske večeri 15. septembra u sali Doma kulture od 19 sati, iznosi 300 dinara.

Po ceni od 700 dinara, kao i prethodnih godina prodavaće se ulaznice za najatraktivnije programe: mjuzikl „Bolivud“ Narodnog pozorišta u Beogradu, koncert grupe „Vlatko Stefanovski trio“ kao i završni program Festivala 21. septembra od 20 sati, koncert hora i simfonijskog orkestra RTS i izvođenje popularne kompozicije „Carmina Burana“ Karla Orfa.

Ulaznice se mogu kupiti svakog radnog dana na biletarnici Doma kulture „Stevan Mokranjac“, od 10 do 14, kao i od 17 do 19 sati i subotom od 8 do 13 časova.