Naslovna Sport Pobedom nad “Ključem” FK “Branik” se domogao prvog mesta na tabeli

Pobedom nad “Ključem” FK “Branik” se domogao prvog mesta na tabeli

586
0

U 21. kolu Okružne lige Bor pobede su zabeležili štubički “Branik” i FK Urovica, dok su ostali predstavnici opštine Negotin poraženi.

FK „Branik“; Foto: Miroslav Ničić

Fudbaleri “Branika” su na svom terenu u Štubiku savladali sa 1:0 ekipu “Ključa” iz Podvrške zahvaljujući golu jednog od svojih najboljih igrača, Bore Davidovića.

Bilo je tu i još nekoliko šansi za veću razliku, nažalost nerealizovanih, ali i ovako pobeda FK “Branika” minimalnim rezultatom donela im je trenutno prvo mesto na tabeli sa 51 bodom, jednim više od ekipe Zlota koja je do ovog kola držala prvu poziciju, a poražena je sa 2:0 u komšijskom Brestovcu.

Fudbaleri Urovice savladali su sa 3:1 ekipu BSK iz Bukovča. Strelci za tim iz Urovice koji sa 36 bodova zauzimaju četvrto mesto na tabeli, bod manje od Brestovca, bili su: Miloš Stojadinović, Viktor Stojanovski i Sead Durgut, dok je strelac za BSK bio David Mindić.

FK Urovica; Foto: PRO Video Boban

Fudbaleri “Polet” iz Jabukovca poraženi su u duelu sa “Nemetalima”, koji su na svom terenu slavili sa 5:3. Tim iz Donje Bele Reke ima isti broj broj bodova kao Urovica, ali lošiju gol razliku.

I Miloševo je na gostovanju u Šarbanovcu ostalo bez bodova budući da ih je ovaj tim pobedio sa 2:0. Zbog ovog poraza FK Miloševo beleži pad na 12. poziciju na tabeli.

U ostalim utakmicama postignuti su sledeći rezultati: Rudna Glava – Polom (Leskovo) 2:1, Poreč – Blizna 2:0 i Mala Vrbica – Radnički (Klokočevac) 2:0.

Na terenima klubova Okružne lige Bor u narednom, 22. kolu u subotu 23. aprila sastaće se: Zlot – Mala Vrbica, Radnički – Šarbanovac, Miloševo – Poreč, Blizna – Urovica, BSK – Nemetali, Polet – Rudna Glava, Polom – Branik i Ključ – Brestovac. Sve utakmice se igraju od 16 časova i 30 minuta.