Naslovna Sport Pobede „Dunava“ i „Hajduk Veljka“

Pobede „Dunava“ i „Hajduk Veljka“

273
0

Fudbaleri „Dunava“ savladali su u Prahovu, na svom terenu, leskovački „Moravac Orion“ sa 1:0.

U četvrtom kolu Srpske lige Istok naš jedini srpskoligaš, ekipa „Dunava“ iz Prahova slavila je nad FK „Moravac Orion“ iz Leskovca sa 1:0.

Ovom pobedom Prahovljani su se, posle četiri kola, našli na osmom mestu tabele sa šest bodova, koliko ima i niški OFK „Sinđelić“.

Prva na tabeli Srpske lige Istok sa 12 poena je ekipa „Zaplanjca“ iz Hadžinog Hana, drugoplasirano, sa tri poena manje, je „Jedinstvo“ iz Bošnjaca, dok treće mesto zauzima ekipa „Trstenik  PPT“ sa osam poena. Slede: „Moravac Orion“, „Temnić 1924“ iz Varvarina i „Budućnost“ iz Popovca sa sedam bodova.

U petom kolu „Dunav“ putuje u Pirot na duel sa „Radničkim“. Utakmica se igra od 16 časova u nedelju 16. septembra.

U četvrtom kolu Zone Istok negotinski „Hajduk Veljko“ sa 3:1 savladao je na gostovanju ekipu „Rudar Alpos“ iz Aleksinačkih rudnika.

Prvo mesto na tabeli Zone Istok zauzela je ekipa knjaževačkog „Timočanina“ sa 12 bodova. Sa po tri poena manje od drugog do petog mesta dele: „Moravica“ iz Subotinca, zaječarski „Timok 1919“, negotinski „Hajduk Veljko“ i „BSK“ iz Bogovine.

U narednom kolu, petom kolu, „Hajduk Veljko“ dočekuje prvoplasiranog „Timočanina“. Utakmica se igra u nedelju, 16. septembra od 16 sati na gradskom stadionu u Negotinu.