Naslovna Sport Pobeda negotinskih rukometaša u Jagodini

Pobeda negotinskih rukometaša u Jagodini

331
0

Posle dvonedeljne pauze zbog reprezentativnih aktivnosti i  uskršnjih praznika ovog vikenda nastavljeno je takmičenje utakmicama 19. kola Super B rukometne lige. Negotinski „Hajduk Veljko“ zabeležio novu pobedu.

Foto: MRK „Hajduk Veljko“, Negotin

Negotinski rukometaši zabeležili su novu pobedu u gostima. U Jagodini su nad istoimenom ekipom slavili sa 30:27, poluvreme 14:13.

Od početka utakmice oba su tima pokazala jednaku ambiciju da uknjiže nove bodove. Smenjivao se rezultat, uglavnom minimalnom prednošću,  ali su negotinski rukometaši u drugom poluvremenu „dodali gas“ i na kraju slavili sa tri razlike.

U redovima negotinskog tima posebno se istakao Nikola Vujičić sa šest pogodaka, koji je proglašen i za igrača utakmice, ali i Danijel Kostić sa pet i Mirko Baćanović sa četiri gola, dok su kod Jagodinaca najefikasniji bili: Bojan Avramović i Luka Božanić sa po šest golova i Lazar Barbatesković sa pet.

MRK „Hajduk Veljko“ je trenutno na četvrtoj poziciji sa 21 bodom, jednim manje od trećeplasirane Kuršumlije.

U narednom kolu naš tim će na svom terenu dočekati prvoplasiranu ekipu „Topličanin“ iz Prokuplja koja trenutno ima 38 bodova, dva više od RK „Vranje 1957“. Utakmica je na programu Super B Lige Istok – Zapad u subotu 7. maja od 19 časova u negotinskoj Hali sportova.