Naslovna Sport Pobeda “Hajdučica” u Kadetskoj ligi Srbije

Pobeda “Hajdučica” u Kadetskoj ligi Srbije

684
0

Negotinske košarkašice slavile su na svom terenu protiv rivalki iz Srbobrana. U narednom kolu Negotinke putuju u Čačak.

 

U četvrtom kolu Kvalitetne lige Srbije košarkašice “Hajduk Veljka Spajić d.o.o” su na svom parketu slavile protiv ekipe ŽKK Srbobran sa 77:60, po četvrtinama 18:14, 20:17, 17:10, 22:19.

Fantastična u redovima Negotinki bila je Anđela Đorđević koja je zabeležila 37 poena.

“Raspust i prethodnu nedelju smo oskoristile da se spremimo za ovu utakmicu, ispoštovale smo sve što smo se u svlačionici dogovorile i uspele da dođemo do jako važne pobede. Čestitam svojim saigracicama i zahvaljujem se publici koja nas prati od samog početka”, kaže za NG Portal Anđela Đorđević.

Pred negotinskim kadetkinjama je još jedna u nizu važnih utakmica. Već u narednom kolu gostuju u hramu srpske košarke u hali “Borca” u Čačku protiv košarkašica “Ča basketa”.

“Utakmica protiv Srbobrana je bila jako važna za nas, ne toliko rezultatski koliko sa psihološkog plana da devojčice pokažu reakciju nakon nesrećnog poraza u prethodnoj utakmici na domaćem terenu. Raduje me njihova požrtvovanost, odnos prema radu i treningu i ponosan sam što imam prilike da radim sa takvom decom. Do pobede se došlo kolektivnom igrom gde smo uspeli da zaustavimo njihovu najbolju igračicu i iskontrolišemo skok i u tom odnosu od naših 40 skokova naspram 27 koliko su zabeležile gošće treba tražiti razloge pobede. Raduje me uloga mlađih igračica Nađe Dimitrijević,  Petre Mihailović, Sare Milutinović, Jelice Živković i posebno bih istakao partiju Lole Majstorović koja nam je ulila posebnu dozu stabilnosti. Iskoristiću priliku da čestitam sugrađanima koji sutra slave Svetog Aranđela i da ih pozovem da od 20 časova pruže podrsku našim seniorkama protiv ekipe “Bagdale” iz Kruševca”, kaže Dušan Mandić, trener KK “Hajduk Veljko”.