Naslovna Sport Pioniri i pionirke KK “Hajduk Veljko” ovog vikenda ubedljivi

Pioniri i pionirke KK “Hajduk Veljko” ovog vikenda ubedljivi

552
0

Pioniri i pionirke Košarkaškog kluba “Hajduk Veljko” savladale su ovog vikenda na svom terenu svoje rivale iz komšijskog Bora, dok su seniori i mlađi pioniri poraženi u gostima.

KK „Hajduk Veljko“, pioniri

U šestom koluruge Srpske lige Istok, košarkaši ”Hajduk Veljka” poraženi su u Aleksincu od ekipe “Jastreba” sa 70:57, a u narednom kolu će na svom terenu u subotu, 14. novembra dočekati leskovački “Hisar”. Seniori su trenutno deveti na tabeli sa šest bodova.

Ovog vikenda pobede su izvojevali pioniri u obe selekcije. Tako su dečaci 2006/2007. godište savladali vršnjake iz Bora, ekipu RTB sa 70:48 uz fenomenalnu partiju i 39 poena Vladana Stojanovića.

KK „Hajduk Veljko“, pionirke

Pionirke „Hajduk Veljka“ su slavile u duelu sa ekipom borskog “Rudara 1903” koju su pobedile sa 80:31. Među devojčicama se naročito isticala Nađa Dimitrijević.

U narednom kolu pioniri, koji se takmiče u okviru prvog stepena mlađih kategorija istočne Srbije, kao i ostale naše mlađe košarkaške kategorije, na svom terenu dočekuju ekipu “Basket” iz Bora, dok pionirke putuju na duel ekipi “Zlatara Majdanpek”.

KK „Hajduk Veljko“, mlađi pioniri

Mlađi pioniri, selekcija 2008/2009. poraženi su od ekipe “Mladosti” sa 59:20. U narednom kolu dečaci su slobodni.