Naslovna Društvo Petoro Negotinaca ide u Bor na Okružnu smotru iz geografije 14. aprila

Petoro Negotinaca ide u Bor na Okružnu smotru iz geografije 14. aprila

551
0

Učenici sedmog i osmog razreda osnovnih škola opštine Negotin nadmetali su se ovog vikenda u Osnovnoj školi „Stevan Mokranjac“ u Kobišnici u poznavanju geografije.

U kategoriji đaka sedmog razreda, koja je bila i brojnija, Mihajlo Matović, učenik Osnovne škole „Vuk Karadžić“, Lazar Jaćimović iz OŠ „Vera Radosavljević“ i Luka Mirović iz škole „Branko Radičević“ osvojili su drugo mesto i pravo da opštinu Negotin predstavljaju na okružnoj smotri, koja će 14. aprila biti održana u Osnovnoj školi „Branko Radičević“ u Boru.

U ovoj kategoriji treće mesto pripalo je: Danijeli Nikolić iz Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ u Jabukovcu, Milošu Prstiću iz škole „Vera Radosavljević“, Mihajlu Stojkoviću iz OŠ „Vuk Karadžić“ i Ameli Isljami iz Osnovne škole „Vera Radosavljević“.

U kategoriji đaka osmog razreda, takođe, nije bilo prvoplasiranih. Drugo mesto i plasman za okružno takmičenje iz geografije osvojili su: Jelan Jović iz Osnovne škole „Branko Radičević“ i Anita Popović iz OŠ „Vuk Karadžić“. Treće mesto pripalo je Bogdanu Milenkoviću iz Osnovne škole „Vera Radosavljević“.

Ovo takmičenje je, inače, okupilo predstavnike tri gradske i osnovnih škola iz Kobišnice, Štubika i Jabukovca.

NG Portal čestita nagrađenim učenicima i njihovim mentorima, nastavnicima geografije Aleksandru Đorđeviću, Radmili Veljović, Zoranu Radojčiću, Suzani Jevremović i Ivanu Milenoviću.