Naslovna Ekonomija Pet subota, pet vinskih putovanja: „Cinema“ poziva na promociju negotinskih vina

Pet subota, pet vinskih putovanja: „Cinema“ poziva na promociju negotinskih vina

1133
0

Caffe club “Cinema” za svoje verne posetioce i ljubitelje dobrih vina organizovaće narednih pet subota promociju negotinskih vina.

Ilustracija, pixabay.com

Caffe club „Cinema“ će, narednih pet subota, pružiti svojim posetiocima priliku da uživaju u vrhunskim negotinskim vinima, ali i istovremeno promovisati bogatstvo i kvalitet ovog područja kao vinske destinacije.

Promociju vina u subotu 3. februara od od 18 do 22 časa otvaraju Manastir Bukovo i Vinarija ŠIB. Članovi Udruženja „Mladi sa Rajačkih pimnica“ će 10. februara predstaviti svoja vina, dok će vinarije „Janucić“ i „Frunza Aglaja“ 17. februara predstaviti svoje najznačajnije proizvode.

Subotu, 24. februar, rezervisaće vinarije „Matalj“ iz Negotina i „Mikić“ iz Rečke, dok će 2. marta Podrum vina „Kušić-Stevanović“ iz Rogljeva i Podrum „Milivojević 1972“ iz Rečke zaokupiti pažnju ljubitelja vina.

Osim prilike za degustaciju, posetioci će imati jedinstvenu priliku da razgovaraju sa vlasnicima vinarija, razmene iskustva i utiske, te da zajedno proslave najznačajniji proizvod ovog područja – vino.