Naslovna Društvo Penzionerske kartice za Negotince od 13. avgusta

Penzionerske kartice za Negotince od 13. avgusta

416
0

Negotinski, ali i penzioneri iz Kladova, Bora i Majdanpeka, moći će da svoje penzionerske kartice preuzmu od ponedeljka, 13. avgusta, svakog radnog dana od 8 do 15 časova.

Penzioneri Negotina preuzimaće penzionerske kartice u Ispostavi Filijale Bor u Negotinu, Badnjevska 3, saopštili su iz Republičkog fonda za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Penzioneri sa prebivalištem u Majdanpeku svoje penzionerske kartice preuzimaće u Ispostavi Filijale Bor u Majdanpeku, Proleterska 35, kladovski u u Ispostavi Filijale Bor u Kladovu, 22. septembra 48, dok će ih penzioneri iz Bora preuzimati u u Filijali RF PIO Bor, Moše Pijade 16.

Da bi preuzeli penzionersku karticu svi korisnici moraju da pokažu na uvid jedan od identifikacionih dokumenata, ličnu kartu ili pasoš.

Nakon izrade i raspodele penzionerskih kartica zatečenim korisnicima penzija, pristupiće se izradi penzionerskih kartica za nove korisnike, koji su uključeni u isplatu posle 26. februara, ističu u Republičkom fondu za penzijsko i invalidsko osiguranje.

Porodični penzioneri, roditelji, staratelji i hranitelji prilikom dolaska po penzionersku karticu trebalo bi da ponesu poslednji ček od penzije, odnosno izveštaj korisnika iz banke.