Naslovna Sport Pehar i medalje za šampione FK „Hajduk Veljko“

Pehar i medalje za šampione FK „Hajduk Veljko“

998
0

Najmlađim negotinskim fudbalerima, članovima FK „Hajduk Veljko“ danas su uručene medalje i pobednički pehar za kraj sezone koju je prekinula pandemija virusa korona.

Selekcija 2007/2008. negotinskog „Hajduk Veljka“ nakon što je briljirala u jesenjem delu šampionata za pionire Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije, nije dobila priliku da i u prolećnom delu prvenstva pokaže koliko zna, ali su titulu prvaka lige ipak zadržali jer su sva takmičenja odlukom Fudbalskog saveza završena zbog pandemije virusa korona.

Najmlađi fudbaleri negotinskog „Hajduk Veljka“, selekcija 2007/2008. koju vodi Dejan Živadinović jesenji deo prvenstvo završili su na prvom mestu, a selekcija 2009. Miloša Sokolovića na trećem.

Ovi dečaci su širom Borskog i Zaječarskog okruga do prekida sportskih dešavanja zbog epidemiološke situacije vezane za virus korona ostvarili čak devet pobeda i zabeležili skor od 27 bodova.

Dve pobede manje i 21 bod imala je selekcija 2009. koja je ligu završila na trećem mestu.

Jovan Oprijanović, najbolji strelac lige

Negotinskim petlićima danas su, tim povodom, uručene medalje i pobednički pehar na prigodnoj svečanosti u klubu uz čestitke Fudbalskog saveza Regiona istočne Srbije i želja da ih već na jesen fudbalsko znanje odvede do novih pobeda.

Na radost prisutnih pehar je kao najbolji strelac lige zasluženo poneo Jovan Oprijanović, jedan od najtalentovanijih mladih fudbalera, koji je u ligi postigao čak 12 golova.

Mlade fudbalere su obradovali i članovi Udruženja „Za Negotin“ iz Beča poklonivši im kompletnu opremu za predstojeću sezonu, uz čestitke za dosadašnje uspehe i ljubav koju poklanjaju sportu koji poklonicima širom sveta pruža razonodu, izazov i priliku da uživaju u dobroj igri.