Naslovna Događaji „Pedeset nijansi“ i „Vampirić“ u utorak u negotinskom bioskopu

„Pedeset nijansi“ i „Vampirić“ u utorak u negotinskom bioskopu

123
0

Bioskop “Krajina”  u utorak, 20.februara prikazuje 3D animirani film “Vampirić” kao i treći nastavak svetskog bestselera i hita “Pedeset nijansi – Oslobođeni”. Cena ulaznice je 250 dinara.

Animirani porodični film u 3D tehnologiji “Vampirić” reditelja Ričarda Klausa i Karstena Kileriha na repertoaru je Bioskopa “Krajina” od 16 časova.

Film opisuje doživljaje dečaka Antona koji je fasciniran strašnim pričama, a naročito vampirima. Jednoga dana upoznaje vampira Rudija i njegovu sestricu Anu. I priča o neobičnom prijateljstvu počinje.

„Vapirić“ ili „Mali vampir“ je sinhronizovan na srpski jezik, a glasove junacima ovog animiranog hita pozajmili su Tomaš Šarić, Iva Stefanović, Stevan Piale, Marko Marković, Isidora Minić i mnogi drugi.

Posle ogromnog uspeha filmova iz 2015. i 2017. godine, koji su zaradili preko 950 miliona dolara širom sveta pred filmske sladokusce stiže i treći nastavak svetskog bestselera i fenomena “Pedeset nijansi” ovoga puta pod nazivom “Oslobođeni”.

Film koji ruši rekorde  u svim svetskim bioskopima, a režira ga Džejms Foli, reditelj i drugog nastavka ove kultne trilogije u Bioskopu “Krajina” u Negotinu prikazivaće se u dva termina, od 18 i od 20 časova.

Scenario  ponovo potpisuje Nail Leonard, a zasnovan je na svetskom bestseleru britanske spisateljice E.L.Džejms.

Uloge tumače Džejmi Dornan i Dakota Džonson,  kao Kristijan Grej i Anastazija Stil, ali i Kim Bejsinger i Erik Džonson.