Naslovna Kultura Događaji “Pčelica Maja” i “Led” u negotinskom bioskopu

“Pčelica Maja” i “Led” u negotinskom bioskopu

247
0

Ljubitelji filmske umetnosti u Negotinu danas mogu da uživaju u najnovijim ostvarenjima, animiranom filmu “Pčelica Maja” i ruskom hitu “Led”.

Najmlađi Negotinci će moći da od 16 časova u Bioskopu “Krajina” uživaju u novoj uzbudljivoj avanturi “Pčelica Maja 2 – Medene igre”. Reč je o nastavku medene priče u kojem predstavnik iz Baztropolisa dolazi u Majinu košnicu sa važnom porukom za kraljicu.

Priču o “Pčelici Maji” napisao je 1912. Valdemar Bonsels, jedan od najpoznatijih nemačkih pisaca svog vremena.

Maja, Flip, Pavo ali i ostali njeni prijatelji prvi put su ekranizovani 1975. i od tada su postali neizostavni deo detinjstva brojnih generacija.

Prvi deo medene priče premijerno je prikazan 2014. a ove godine stiže nam i “Pčelica Maja 2 – Medene igre” u režiji Noela Klirija i Aleksa Stadermana.

Film je sinhronizovan, a glasove junacima ove uzbudljive avanture pozajmili su: Mina Lazarević, Stevan Pjale, Milan Tubić, Jelena Jovičić, Jovana Stipić i mnogi drugi.

Cena ulaznice je 250 dinara.

Inspirisan istinitim događajima, film “Led”, reditelja Olega Trofima je emotivna priča o devojci kojoj je ljubav pomogla da ustane iz invalidskih kolica i da postane šampion sveta u klizanju.

Glavne uloge u ovoj muzičko romantičnoj drami o klizačici Nađi koja na korak od najvećeg uspeha u karijeri doživljava ozbiljnu povredu i završava u invalidskim kolicima tumače: Aglaja Tarasova, naš Miloš Buković, Aleksander Petrova, Marija Aronova i mnogi drugi.

Na repertoaru negotinskog bioskopa film “Led” je u terminima od 18 i od 20 časova, a cena ulaznice je 250 dinara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.