Naslovna Kultura Događaji „Patuljci sa naslovnih strana“ u negotinskom bioskopu

„Patuljci sa naslovnih strana“ u negotinskom bioskopu

312
0

Ljubitelje filmske umetnosti u sredu, 31.januara očekuje trostruko filmsko uživanje, počev od najnovijeg Dizni/Piksarovog filma „Koko“ do ovdašnje premijere domaćeg hit filma „Patuljci sa naslovnih strana“ Milorada Milinkovića.

Najmlađi Negotinci moći će da u sredu od 16 časova uživaju u 3D ostvarenju Diznija i Piksara „Koko“.

Reč je o animiranom filmu koji se dešava u šarenoj i zadivljujućoj Zemlji mrtvih i koji prati avanture dečaka Migela. Glasove junacima novog Dizni/Pikarovog filma pozajmili su, između ostalih, i Goca Tržan, Olivera Katarina, Katarina Gojković i Tijana Dapčević.

Na repertoaru bioskopa “Krajina” od 18 sati je još jedno 3D ostvarenje, film “Džumandži – Dobrodošli u džunglu” . Reč je o filmskoj avanturi Džejka Kasdana o četvoro tinejdžera koji će se naći u neverovatnom Džumandži svetu kao avatari igrice, koju je svojevremeno “igrao” i Robin Vilijams.

Glavne uloge u ovom filmu tumače: Dvejn Džonson, Džek Blek, Kevin Hart i Karen Džilijan.

Nakon svoje januarske premijere u Beogradu, u Negotin stiže i novi hit film koji je po svom scenario režirao Milorad Milinković „Patuljci sa naslovnih strana“ o četrdesetogodišnjoj zvezdi rijaliti programa „Tri minuta slave“, Nikoli, koga tumači Gordan Kičić, koji osim profesionalnog vodi i rijaliti život, voleći devojku udatu za njegovog najboljeg druga.

U ovoj komediji, koju je uradila „Bombona Production” u koprodukciji sa „Taramount” filmom, „Livada produkcijom” i „Sinepleksom”, uloge, pored Kičića, tumače i Boris Milivojević, Tamara Krcunović, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Rale Milenković, Olga Odanović, Novak Radulović….

Negotinski ljubitelji domaće kinematografije je mogu podledati, 31.januara u terminu od 20 sati.

Cena ulaznice za svaki od ovih filmova je 250 dinara.