Naslovna Kultura Događaji „Patuljci sa naslovnih strana“ u negotinskom bioskopu

„Patuljci sa naslovnih strana“ u negotinskom bioskopu

274
0

Ljubitelje filmske umetnosti u sredu, 31.januara očekuje trostruko filmsko uživanje, počev od najnovijeg Dizni/Piksarovog filma „Koko“ do ovdašnje premijere domaćeg hit filma „Patuljci sa naslovnih strana“ Milorada Milinkovića.

Najmlađi Negotinci moći će da u sredu od 16 časova uživaju u 3D ostvarenju Diznija i Piksara „Koko“.

Reč je o animiranom filmu koji se dešava u šarenoj i zadivljujućoj Zemlji mrtvih i koji prati avanture dečaka Migela. Glasove junacima novog Dizni/Pikarovog filma pozajmili su, između ostalih, i Goca Tržan, Olivera Katarina, Katarina Gojković i Tijana Dapčević.

Na repertoaru bioskopa “Krajina” od 18 sati je još jedno 3D ostvarenje, film “Džumandži – Dobrodošli u džunglu” . Reč je o filmskoj avanturi Džejka Kasdana o četvoro tinejdžera koji će se naći u neverovatnom Džumandži svetu kao avatari igrice, koju je svojevremeno “igrao” i Robin Vilijams.

Glavne uloge u ovom filmu tumače: Dvejn Džonson, Džek Blek, Kevin Hart i Karen Džilijan.

Nakon svoje januarske premijere u Beogradu, u Negotin stiže i novi hit film koji je po svom scenario režirao Milorad Milinković „Patuljci sa naslovnih strana“ o četrdesetogodišnjoj zvezdi rijaliti programa „Tri minuta slave“, Nikoli, koga tumači Gordan Kičić, koji osim profesionalnog vodi i rijaliti život, voleći devojku udatu za njegovog najboljeg druga.

U ovoj komediji, koju je uradila „Bombona Production” u koprodukciji sa „Taramount” filmom, „Livada produkcijom” i „Sinepleksom”, uloge, pored Kičića, tumače i Boris Milivojević, Tamara Krcunović, Aleksandar Radojičić, Milena Radulović, Marko Gvero, Jelena Đukić, Ljuba Bandović, Rale Milenković, Olga Odanović, Novak Radulović….

Negotinski ljubitelji domaće kinematografije je mogu podledati, 31.januara u terminu od 20 sati.

Cena ulaznice za svaki od ovih filmova je 250 dinara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ovo veb mesto koristi Akismet kako bi smanjilo nepoželjne. Saznajte kako se vaši komentari obrađuju.