Naslovna Politika Parlamentarni izbori 2020. Parlamentarni izbori: Negotinski SNS o izborima na štandovima i tribinama

Parlamentarni izbori: Negotinski SNS o izborima na štandovima i tribinama

1191
0

U centru Negotina i aktivisti povereništva Srpske napredne stranke nastavili su kampanju u susret parlamentarnim izborima.

Negotinski naprednjaci deleći propagandni materijal i najnoviji broj SNS  Informatora koji značajno mesto posvećuje aktivnostima odbora i povereništava ove stranke u Srbiji, ali i aktivnostima Aleksandra Vučića, predsednika Srbije i predsednika Srpske napredne stranke.

Aktivisti ove stranke su i proteklih dana organizovali tribine i štandove u brojnim krajinskim selima govoreći meštanima o programu stranke i razvoju opštine, o dosadašnjim rezultatima opštinske vlasti i predstavljajući kandidata za narodnog poslanika, Mladena Boškovića, master ekonomistu, aktuelnog pomoćnika predsednika opštine.

Iako izborne aktivnosti nisu u onom obimu u kojima bi bile da se u Negotinu organizuju i lokalni izbori, kampanja se uglavnom oslanjala na terenski rad u gradu i selima, pozive telefonom i kampanjom od vrata do vrata, ali i na retke posete stranačkih funkcionera koje nisu bile otvorene za širu javnost.