Naslovna Sport Ovog vikenda počinje nova sezona za srpskoligaše i zonaše

Ovog vikenda počinje nova sezona za srpskoligaše i zonaše

377
0

Ovog vikenda startuje nova fudbalska sezona. Prahovski “Dunav” u prvom kolu Srpske lige Istok igra na svom terenu, dok zonaš “Hajduk Veljko” putuje na duel “BSK” iz Bogovine.

FK „Hajduk Veljko“ sa trenerom Bratislavom Ninićem

“Dunav” iz Prahova, koji je prethodnu sezonu završio na sedmom mestu tabele, u prvom kolu nove sezone, 2018/2019. igra na svom terenu protiv ekipe “Jagodina Tabane”. Prahovljani će kao domaćini igrati utakmice subotom.

Novu sezonu u Srpskoj ligi Istok ove subote, pored Prahovljana i Jagodinaca otvoriće: Jedinstvo (Paraćin) – Radan (Leskovac), Pukovac – Jedinstvo (Bošnjace) i Dubočica (Leskovac) – Radnički (Svilajnac).

U nedelju, 19. avgusta sastaće se: Temnić 1924 (Varvarin) – SFC Borac (Paraćin), Moravac Orion (Leskovac) – Rtanj (Boljevac), Radnički (Pirot) – Trstenik PPT, Budućnost (Popovac) – OFK Sinđelić (Niš) i Zaplanjac (Gadžin Han) – Car Konstantin (Niš).

FK “Hajduk Veljko” u novu sezonu Zone Istok, nakon što su prethodnu završili na trećoj poziciji, ulaze sa većim ambicijama i željama da se vrate u Srpsku ligu.

U prvom kolu Zone Istok, negotinski fudbaleri ove subote putuju na duel ekipi BSK iz Bogovine, sa kojom će se sastati od 17 časova.

U subotu se sastaju i Đerdap (Kladovo) – Malošište i  Timok 1919 (Zaječar) – Naša krila 1936 (Belotinac), dok u nedelju, 19. avgusta igraju: Moravica (Subotinac) – Majdanpek, Bukovik (Ražanj) – Svrljig, OFK Slatina – Timočanin (Knjaževac), Kablovi (Zaječar) – Rudar Alpos (Aleksinački rudnici) i Orljane – Brodoremont (Kladovo).