Naslovna Hronika Otvorena prva detektivska agencija u Negotinskoj i Timočkoj krajini

Otvorena prva detektivska agencija u Negotinskoj i Timočkoj krajini

1745
0

Nedavno je otvorena Detektivska agencija “CODE GT”, prva u Timočkoj krajini, koja će uskoro kancelariju otvoriti i u Negotinu.

Savremene tendencije u društvu, porast kriminaliteta, ali i potreba da se obezbedi imovina, sačuvaju ljudski i drugi resursi, inicirali su, između ostalog, i osnivanje Detektivske agencije “CODE GT” koju vodi Goran Tomić, pukovnik policije u penziji.

Tomić je završio Pravni fakultet i Školu kriminalistike, a u policiji je radio tri decenije. Bio je na rukovodećim mestima u kriminalističkoj policiji, a obavljao je i funkciju načelnika Policijske uprave u Zaječaru.

Profesionalnost, diskrecija, pouzdanost, ali i sofisticirana oprema, dugogodišnje iskustvo i reputacija krase operativce Tomićeve Detektivske agencije “CODE GT”.

Iako je prva asocijacija na privatne detektive uglavnom uhođenje preljubnika, kako navode u Detektivskoj agenciji “CODE GT”, njihov posao je daleko složeniji, od slučajeva istraživanja prevara u poslovnom sektoru, prevara osiguranja, preljube, preko potrage za ukradenim vozilima, zaštite intelektualne i industrijske svojine, obezbeđenja i brige o objektima, ali i zloupotrebe bolovanja, provera kandidata, lažnih prijava ujeda pasa, do prikupljanja podataka o nestalima, traganje za odbeglim maloletnicima…

“Roditelji su često vrlo zabrinuti i žele da znaju sa kime im se deca druže, što zbog izrazitih aktivnosti raznih sekti, a što i zbog puteva droge, koji se često ukrštaju na našem području. Pored opservacije i osmatranja mi možemo posredovati i kod kliničkih odvikavanja jer imamo dobru saradnju sa klinikama u Nišu i Beogradu, a ono što je za roditelje najvažnije je apsolutna diskrecija u ovakvim, ali i svim našim slučajevima”, kaže Goran Tomić, vlasnik Detektivske agencije “CODE GT”.

Goran Tomić, vlasnik Detektivske agencije „CODE GT“

Za korisnike na području Negotinske krajine i najvažniji su, svakako, slučajevi čestih krađa i obijanja kuća u krajinskim selima, al i slučajevi nestalih vozila i drugih predmeta od vrednosti.

“Mi smo na terenu 24 časa dnevno. I to je najvažnije da naši klijenti znaju, da nam se mogu obratiti u bilo koje doba dana i noći. Upravo je hitnost i prioritet u rešavanju slučajeva nestalih, ali i u drugim slučajevima”, dodaje Tomić.

Operativci Detektivske agencije “CODE GT” na raspolaganju imaju i sofisticiranu opremu, domaće i međunarodne licence, a na raspolaganju im je i poligrafsko ispitivanje od strane, takođe, licenciranih stručnjaka…

Klijentima nude i istrage po privatnim tužbama, ali i sve vrste usluga na bilo koji problem koji oni sami ne budu mogli da reše. Cene su pristupačne u zavisnosti od troškova,vrste i obima posla.

Za bliže informacije pozovite 063-400-776 i 019/423-057 ili se obratite na mejl [email protected]