Naslovna Ekonomija Otvoren novi konkurs za podršku ženskom preduzetništvu

Otvoren novi konkurs za podršku ženskom preduzetništvu

560
0

Rotari klub Beograd Čukarica nastavlja sa aktivnostima kojim daju podršku ženskom preduzetništvu. Konkurs otvoren do 23. januara.

Ilustracija; pixabay.com

Nakon što su prošle godine uspešno realizovali prvi projekat – Global Grant doniranjem neophodne opreme za povećanje produktivnosti malih preduzeća u vlasništvu devet žena preduzetnica, Rotari klub Beograd Čukarica uz pomoć rotarijanskih prijatelja iz Džordžije/SAD, nastavlja sa podrškom ženskom preduzetništvu a pridružila im se i Fondacija „Ana i Vlade Divac“ koja će sprovoditi edukaciju i evaluaciju.

Prijavni formular sa detaljnim smernicama, zainteresovane preduzetnice treba da popune online najkasnije do 23.januara, a smernice i prijemni formular mogu naći OVDE.

Uz prijavu obavezno zainteresovane preduzetnice trebalo bi da dostave i profakture dobavljača. Maksimalni pojedinačni iznos finansijske podrške ne može biti veći od 6.000 dolara u protivvrednosti po srednjem kursu Narodne banke Srbije na dan 23.01.2023.

Za sve dodatne informacije i pojašnjenja preduzetnice se mogu obratiti Vladimiru Matiću isključivo putem mejla: [email protected]