Naslovna Društvo Otvoren javni poziv za upis u Bazu konsultanata istočne Srbije

Otvoren javni poziv za upis u Bazu konsultanata istočne Srbije

125
0

Regionalna agencija za razvoj istočne Srbije RARIS uputila je javni poziv konsultantima koji rade za privatni sektor za upis u Bazu konsultanata istočne Srbije.

Poziv za upis Bazu konsultanata istočne Srbije odnosi se na privredne subjekte i pojedince koji pružaju usluge u oblastima obezbeđivanja finansiranja i uvođenja standarda.

U cilju podrške privredi istočne Srbije u pronalaženju konsultanata koji su im potrebni, RARIS je formirao Bazu konsultanata istočne Srbije. U ovoj bazi se mogu naći svi konsultanti koji rade ili žele da rade sa privredom istočne Srbije, odnosno na teritoriji Borskog i Zaječarskog upravnog okruga.

Upis u bazu je besplatan. Svi zainteresovani; privreda, start-up, poljoprivredna gazdinstva ii drugi, podatke o konsultantima moći će da dobiju besplatno, na upit.

Upis u Bazu konsultanata istočne Srbije ostvaruje se popunjavanjem upitnika koji se nalazi na web sajtu RARIS-a na OVOJ adresi.

Za dodatne informacije možete se obratiti RARIS-u putem mejla [email protected]  ili na telefon 019 426 376. Osoba za kontakt je Boban Kostandinović.