Naslovna Društvo Otvoren Foto konkurs “Istočna Srbija – Adrenalin”

Otvoren Foto konkurs “Istočna Srbija – Adrenalin”

168
0

U cilju promocije turističkih potencijala, regionalna turistička web  platforma “Visit East Serbia” pokrenula je Foto konkurs “Istočna Srbija – Adrenalin”.

“Visit East Serbia” pozvala je zaljubljenike u fotografiju da učešćem na Foto konkursu “Istočna Srbija – Adrenalin” pokažu svoj doživljaj adrenalina, a na njima je da li će to biti “vožnja bicikla kroz šumu, paraglajding, skijanje na vodi i snegu, romansa, ljubav, koncert, utakmica, lov ili nešto drugo”.

Cilj konkursa je potraga za najoriginalnijim fotografijama koje prikazuju doživljaj adrenalina u istočnoj Srbiji iz ugla fotografa.

Na konkursu mogu učestvovati zainteresovani iz gradova Bor i Zaječar, kao i opština Negotin, Kladovo, Majdanpek, Knjaževac, Boljevac i Sokobanja. Jedan učesnik može poslati najviše do pet fotografija.

Posetioci regionalne turističke web platforme “Visit East Serbia”  na Fejsbuku mogu učestvovati u izboru najboljih fotografija, a u drugi krug glasanja ulaze 10 fotografija sa najvećim brojem glasova, kao i 10 po izboru organizatora.

Foto konkurs je otvoren na facebook strani Visit East Serbia do 31. marta.