Naslovna Kultura Osmomartovska radionica za najmlađe

Osmomartovska radionica za najmlađe

585
0

Udruženje “Mustre” i Fondacija “Eliksir” organizovali su osmomartovsku radionicu izrade upotrebnih predmeta od recikliranog materijala.

Prostorije Fondacije “Eliksir” bile su sinoć pune dece koja su na edukativno-umetničkoj radionici pravila osmomartovske poklone za svoje mame i bake od recikliranog materijala.

Čuvanje životnog okruženja i reciklaža otpada bila je tema o kojoj je sinoć na početku druženja govorila Sandra Alavuk, članica Udruženja starih umetničkih zanata i domaće radinosti “Mustre” uvodeći najmlađe u priču koliko je važno da brinemo o priodi.

Dečija mašta je sinoć stvorila ukrasne predmete i cvetove, koje su najmlađi na kraju radionice poneli i poklonili dragim osobama.

Edukativno umetničke radionice, koje zajedno organizuju Udruženje “Mustre” i Fondacija “Eliksir”, okupljaju sve više dece koja svoju kreativnost iskazuju kroz različite likovne izraze i otvorene su za sve zainteresovane mališane.

Naredne radionice biće, kako najavljuju organizatori, realizovane u susret uskršnjim praznicima kada će deca oslikavati uskršnja jaja.