Naslovna Sport Opštinska liga Negotin: Podela bodova u šestom kolu

Opštinska liga Negotin: Podela bodova u šestom kolu

470
0

Ovog vikenda odigrane su utakmice šestog kola Opštinske lige Negotin.

Ilustracija, pixabay.com

U šestom kolu Opštinske lige Negotin fudbaleri Tamniča i OFK Sikole podelili bodove, igrajući nerešeno, 3:3. Strelci za domaći Tamnič bili su Darko Banković u 15. minutu, Miša Pejčić u 42. i Igor Milosavljević u 81. Za goste se Dejan Milanović dva puta upisao u listu strelaca u 44. i 85. minutu a na konačnih 3:3 je u nadoknadi vremena poslednjeg minuta igre izjednačio Stefan Mitić.

Fudbaleri “Vrela” iz Šarkamena savladali su u gostima ekipu Radujevca sa 2:0, zahvaljujući golovima Dalibora Jovanovića u 38. minutu i Stefana Miladinovića u 65.

I “Mladost” iz Karbulova i FK Vidrovac igrali su nerešeno, 1:1. Prvi su poveli gosti u sedmom minutu golom Bogdana Miladinović, a “Mladost” je uspela da izjednači na 1:1 tek na kraju utakmice zahvaljujući Željku Ćiriću.

Nakon šest kola na tabeli vodi FK Vidrovac sa 11 bodova. “Mladost” je na drugom mestu sa osam bodova, ali sa utakmicom manje, dok je na trećoj poziciji FK “Vrelo”.

U narednom kolu u nedelju 12. novembra u 13 sati i 30 minuta sastaće se OFK Sikole i Mladost, kao i FK Radujevac i OFK Tamnič. Slobodni su FK Vidrovac i “Vrelo”.