Naslovna Sport Opštinska liga Negotin: Pobede Sikola i “Mladosti”, isključen “BSK 1934”

Opštinska liga Negotin: Pobede Sikola i “Mladosti”, isključen “BSK 1934”

1212
0

Ovog vikenda odigrane su utakmice četvrtog kola Opštinske lige Negotin.

Ilustracija, pixabay.com

U četvrtom kolu Opštinske lige Negotin ekipa “Vrela” savladala je u Šarkamenu fudbalere OFK Sikole sa 3:2. Efikasni u redovima domaćina bili su: Mladen Đorđević u prvom minutu igre, Viktor Stanković u 77. i Milan Živanović u 86. dok je oba gola za goste dao Dejan Milanović u 25. i 51. minutu.

Fudbaleri OFK Tamnič poraženi su na svom terenu od FK “Mladost” iz Karbulova sa 2:5. U listu strelaca za goste upisali su se Vladan Milošević u 17. minutu, Nemanja Stanković u 26. i 48, Marko Savić u 70. i Nikola Mitrović u 80. minutu, a za domaćina Nikola Matić u 32. i Darko Banković u 60.

Zbog neopravdanih izostanaka sa utakmica prva tri kola ekipa “BSK 1934” isključena je iz daljeg toka takmičenja, a novčanom kaznom i oduzimanjem jednog boda kažnjen je FK Radujevac zbog izostatka sa utakmice drugog kola u kojem je trebalo da igraju protiv FK Vidrovac.

Na tabeli trenutno vodi FK Vidrovac sa devet bodova iz tri utakmice. Sledi ih “Mladost” iz Karbulova sa sedam bodova u tri kola, a na trećoj poziciji je “Vrelo” iz Šarkamena koje je u četiri kola zabeležilo četiri boda.

U sledećem, petom kolu u nedelju 29. oktobra od 14 časova FK Vidrovac će ugostiti OFK Tamnič, a FK Radujevac ekipu “Vrela”. Slobodni su “Mladost” i OFK Sikole.