Naslovna Sport Opštinska liga Negotin: Pobede “Mladosti”, Tamniča i FK Vidrovca

Opštinska liga Negotin: Pobede “Mladosti”, Tamniča i FK Vidrovca

635
0

Ovog vikenda počela je sezona i u najnižem fudbalskom rangu, Opštinskoj ligi Negotin u kojoj se takmiči sedam timova.

Foto: I. Mitrović

Fudbaleri „Mladosti“ iz Karbulova savladali su u prvom kolu Opštinske lige Negotin ekipu Radujevca sa 2:1. U listu strelaca za tim iz Karbulova upisali su se Nemanja Stanković i Bojan Pršo u 58, odnosno 66. minutu, a za goste iz Radujevca Dragan Domaćinović u 80. minutu.

FK Vidrovac koji se od ove sezone posle višegodišnje pauze našao u Opštinskoj ligi na prvoj utakmici pobedio je sa 4:1 OFK Sikole.  Najefikasniji u redovima Vidrovca bili su: Miljan Pavlović u 32. i 42. minutu, Miroslav Rajić u 68. i Bogdan Miladinović u 85. minutu. Strelac jedinog gola za OFK Sikole bio je Dejan Rašković u 50. minutu.

I OFK Tamnič je sezonu otvorio pobedom od 4:1 nad „Vrelom“ iz Šarkamena, zahvaljujući het-triku Dalibora Nikolića u šestom, 65. i 80. minutu i Darka Bankovića u 14. Efikasan je bio na kraju utakmice i Velibor Kostić iz „Vrela“.

U narednom kolu u nedelju 8. oktobra od 11 časova sastaće se FK „Vrelo“ i „Mladost“, kao i „BSK 1934“ i OFK Tamnič, dok od 15 sati i 30 minuta igraju FK Radujevac i FK Vidrovac. U ovom kolu slobodan je OFK Sikole.