Naslovna Sport Opštinska liga Negotin: Pobeda Tamniča

Opštinska liga Negotin: Pobeda Tamniča

718
0

Ovog vikenda odigrane su utakmice 12. kola Opštinske lige Negotin. OFK Tamnič savladao Vidrovac, „Vrelo“ i Radujevac podelili bodove.

OFK Tamnič

Fudbaleri OFK Tamnič savladali su u 12. kolu Opštinske lige Negotin ekipu Vidrovca sa 5:0, povreme, 3:0.

Prvi je za domaćina u 15. minutu poveo Darko Banković, da bi tri minuta kasnije bio efikasan i Nikola Matić, a u 29. minutu i Andrej Valjanović. U drugom poluvremenu najefikasniji za OFK Tamnič bili su Marko Živadinović u 65. i Nikola Gojković u 70. minutu.

FK „Vrelo“ i Radujevac igrali su u Šarkamenu nerešeno 3:3, poluvreme 0:1. Gosti su poveli u 41. minutu golom Mirka Nikolića, a zatim u 52. minutu i sa 2:0 zahvaljujući  Željku Miciću. Četiri minuta kasnije Stefan Miladinović je smanjio razliku na 1:2, koju je u korist gostiju povećao ponovo Nikolić u 70. minutu, ali je Velibor Kostić iz „Vrela“ bio efikasan samo minut kasnije i razliku smanjio na 2:3. Kostić je izjednačio i svom timu omogućio novi bod golom u 84. minutu.

Nakon 12 kola na tabeli vodi „Mladost“ sa 17 bodova, a slede ih Vidrovac sa 15 i OFK Sikole sa 14 bodova.

Naredno, 13. kolo igraće se 2. juna kada će se od 17.30 sati kada će biti odigrane utakmice OFK Sikole – OFK Tamnič i FK Vidrovac – FK „Mladost“ Karbulovo. Slobodni su „Vrelo“ i Radujevac.