Naslovna Sport Okružna liga: Pobeda “Branika” u 18. kolu

Okružna liga: Pobeda “Branika” u 18. kolu

486
0

U 18. kolu Okružne lige Bor od svih naših predstavnika jedino je FB “Branik” zabeležio nova tri boda.

FK „Branik“, Štubik

Fudbalski klub “Branik” savladao je u Štubiku sa 3:2 ekipu Rudne Glave. U utakmici koja je ocenjena kao prava prvenstvena dominirao je David Petrović iz ekipe domaćina koji se u listu strelaca upisao dvaput i koji je proglašen za igrača utakmice. Strelac trećeg gola za “Branik” bio je Strahinja Maliković, a oba za FK Rudna Glava kapiten Borivoje Lazarević.

Prvoplasirani Zlot je ovog vikenda sa 4:1 savladao ekipu Miloševa. Strelci za Zlot bili su Bojan Dimitrijević, Miloš Marković, Saša Ivanov i Milan Igić, dok je strelac jedinog pogotka za Miloševo Dejvid Jovanović.

Jabukovački “Polet” je sa 4:0 izgubio u Šarbanovcu, a Urovica sa 1:0 u Podvrškoj od “Ključa”, dok će BSK Bukovče utakmicu protiv Male Vrbice igrati na svom terenu 30. aprila.

Pobede su u ovom kolu slavili i Blizna sa 2:1 nad “Radničkim” iz Klokočevca, donjomilanovački “Poreč” koji je u gostima sa 1:0 pobedio “Polom” iz Leskova i “Nemetali” iz Donje Bele Reke koji su u gostima savladali Brestovac sa 3:1.

Već u narednom kolu Štubičanci će ugostiti prvoplasirani Zlot koji im beži za dva boda, Urovica je domaćin “Polomu”, dok će “Polet” gostovati “Poreču”, BSK ide u Šarbanovac, a Miloševo u Klokočevac.

U ostalim utakmicama sastaju se: Rudna Glava – Brestovac, Nemetali – Ključ i Mala Vrbica – Blizna. Sve utakmice 19. kola igraće se u subotu, 2. aprila od 16 časova.