Naslovna Sport Okružna liga Bor: “Slogi” i Urovici novi bodovi

Okružna liga Bor: “Slogi” i Urovici novi bodovi

389
0

U 11. kolu Okružne lige Bor pobede su slavili fudbaleri “Sloge” iz Kobišnice i Urovice, dok ostali naši predstavnici nisu uspeli da osvoje bodove.

Na gostovanju u selu Podvrška kod Kladova kobišnička “Sloga”  zabeležila je svoju 11. pobedu, ovoga puta sa 4:2. Fudbaleri “Sloge” su  poveli već u 13. minutu golom Darka Jeremića, koji se nakon oporavka od povrede, sudeći po učinku, potpuno vratio u formu.

Domaćin je, međutim, već u 30. minutu izjednačio na 1:1 zahvaljujući dosuđenom penalu kojeg je uspešno realizovao Darko Lazarević.

U drugom poluvremenu Jeremić je poveo na 2:1 u 55. minutu, a potom je Vladimir Đorđević u 62. minutu obezbedio “Slogi” prednost od 3:1. Samo minut kasnije fudbaler “Ključa” Dejan Modoranović je tu razliku smanjio na 3:2, da bi se Darko Jeremić ponovo upisao u listu strelaca sa svojim trećim golom u 64. minutu i “Slogu” doveo do konačnih 4:2.

FK Urovica je, u 11. kolo Okružne lige Bor, u Klokočevcu slavila sa 6:1 protiv “Radničkog” i tako se učvrstila na šestom mestu tabele.

Bukovčanski BSK je poražen na svom terenu od Rudne Glave sa 0:1, a “Mladost” iz Karbulova, pobednik Opštinske lige u Zlotu sa 1:5. Ni jabukovački “Polet” nije uspeo da upiše bodove jer je u Blizni savladan sa 2:0.

Nakon 11. kola, “Sloga” je na prvom mestu tabele sa 33 boda ispred borskog Brestovca koji ima 24 i Zlota koji ima 22.

U narednom kolu, u nedelju 1. novembra “Sloga” će od 11 sati ugostiti “Mladost” iz Karbulova, dok će se od 13 sati i 30 minuta “Polet” u Jabukovcu sastati sa borskim Brestovcem, a Urovica sa BSK iz Bukovča.