Naslovna Sport Okružna liga Bor: “Sloga” protiv “Mladosti” 17:0, Urovica i BSK nerešeno; “Polet”...

Okružna liga Bor: “Sloga” protiv “Mladosti” 17:0, Urovica i BSK nerešeno; “Polet” poražen

700
0

Ovog vikenda odigrane su utakmice 12. kola Okružne lige Bor. Prvoplasirana „Sloga“ nije iznenadila pobedom, ali jeste rezultatom od 17:0.

U 12. kolu Okružne lige Bor „Sloga“ je na svom terenu pobedila „Mladost“ iz Karbulova sa 17:0, Urovica i BSK su igrali nerešeno 1:1, dok je jabukovački „Polet“ poražen od drugoplasiranog Brestovca sa 1:4.

„Sloga“ definitivno nije dozvolila fudbalerima „Mladost“ nikakvu akciju. Već u prvom poluvremenu su svog protivnika deklasirali sa 9:0, a nakon što su izvršili pet zamena, u drugom su dodali i novih osam golova, slaveći sa konačnih 17:0.

Iako je već odavno jasno da „Slogi“ nije mesto u ovom, već u višem rangu, u kojem su i bili u sezoni 2017/2018. ne pamti se kada je na nekoj prvenstvenoj utakmici postignuto toliko pogodaka.

U listu strelaca Darko Jeremić upisao se čak sedam puta, po dva gola su postigli Spasoje Maliković, Nikola Vojinović, Marko Bogić i Vladimir Đorđević, a po jedan Darko Čelić i Branko Golubović.

Kobišnički tim je prvi na tabeli sa 36 bodova, za devet više od borskog Brestovca koji ima 27 i 11 više od trećeplasiranog Zlota. Urovica je sedma sa 19 bodova, koliko ima i Šarbanovac. BSK iz Bukovča ove nedelje beleži blagi skok na tabeli i trenutno je na devetom mestu, a “Polet” je pao na deseto. “Mladost” iz Karbulova je pretposlednja.

U narednom 13. kolu, u subotu 7. oktobra BSK na svom terenu dočekuje Šarbanovac, a Urovica putuje u Krivelj.

U nedelju, 8. oktobra “Mladost” će u Karbulovu ugostiti “Nemetale” iz Donje Bele Reke, dok će “Sloga” otputovati u Bliznu. Sve utakmice se igraju od 13 sati i 30 minuta.